Hoe werkt het?

Neem telefonisch contact op voor een gepersonaliseerd menu

Privé feestjes?

Een speciaal diner feestje thuis? Terwijl je achterover zit en aan het ontspannen bent met je gasten? Een feestje met vrienden of een familie diner? La Chica Food kan heerlijk eten op tafel zetten. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw wensen door te nemen.

La Chica food heeft voor jou in de aanbieding, in je eigen comfortabele huis, een privé kok, tot 50 personen.

Je kan ook elk product bestellen van ons menu, 24 uur voordat je diner of feest start… laat me weten hoe ik je evenement compleet kan maken.

Ben je toe aan iets heel speciaals? Laten we dan in gesprek gaan en samen kunnen we je gepersonaliseerde menu samenstellen.

“La Chica Food levert eten op jouw evenement.”

Bedrijfsfeestjes en lunches?

Ja, dat bied ik ook! La Chica Food wil uw werknemers een ervaring geven om op een nieuwe manier van hun lunch te genieten.

Hiervoor hebben we een gezonde snack menu, bestaande uit producten waar ik van hou en waarvan ik denk in jullie dagelijkste behoeften te voorzien: energie, welzijn en tevredenheid.

Een frisse start van de dag!

De bestelling is geplaatst. Wat gebeurt er dan?

Het start met de keuze van de ingrediënten. In mijn keuken gebruiken we biologische granen, meel, olijven en groenten, en vlees dat van de lokale boeren komt. Mijn manier van produceren is 100% ambachtelijk. Je eten is vanaf scratch af aan door mij gemaakt.

Het gerecht komt tot stand door een perfecte combinatie van ingrediënten en een juiste balans tussen het deeg, de kruiden en de heerlijke vulling.

Mijn bedrijf bezit de hygiëne code (HACCP) en het allergenen certificaat.