Onze diensten

Groothandel & Horeca

Smaakvolle Samenwerkingen

Jouw culinaire partner

Bij La Chica Food begrijpen we de behoefte aan kwalitatieve, consistente en smaakvolle producten voor horeca en groothandels. Onze service is gericht op het leveren van premium empanadas, waarbij elk stuk vakmanschap en culinaire perfectie uitstraalt. Wij zorgen ervoor dat uw etablissement wordt voorzien van de beste, handgemaakte empanadas, klaar om uw klanten te verrassen. Onze betrouwbare levering en constante kwaliteit maken ons de ideale partner voor uw zakelijke behoeften.

Empanadas bestellen

Catering

Empanadas voor elk evenement

Jouw Evenement, Onze Passie

Maak van elk evenement een culinair feest met de cateringdiensten van La Chica Food. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot evenement, onze empanadas zullen gegarandeerd een hit zijn. Wij bieden een divers assortiment aan smaken, van klassiek tot avontuurlijk, om aan alle smaakvoorkeuren te voldoen. Ons team zorgt voor een naadloze ervaring, van de voorbereiding tot de presentatie, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement samen met uw gasten.

Empanada catering Amsterdam

Empanadas op wielen

Jouw evenement, onze keuken

Jouwe evenement, onze keuken

Breng de unieke smaak van La Chica Food direct naar uw evenement met onze foodtruck service. Onze foodtruck is meer dan alleen een mobiele eetgelegenheid; het is een levendige, interactieve ervaring die uw gasten zal bekoren. Perfect voor festivals, bedrijfsevenementen of privéfeesten, onze foodtruck brengt de heerlijke wereld van empanadas naar u toe. Met verse, ter plekke bereide empanadas en een sfeer die net zo smaakvol is als ons eten, zorgen we voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Empanada catering
Onze Missie

Elke Empanada, een Ontdekking. Elke Smaak, een Verhaal. Elke Belevenis, Puur Geluk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)