Onze Diensten

Onze B2B diensten

Bij La Chica Food - Empanadas bieden we een uitgebreide reeks diensten om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze B2B-partners.

Onze diensten omvatten:

1. Empanadas groothandel

Wij leveren bulkorders van onze handgemaakte empanadas voor restaurants, foodtrucks, cafés en andere horecagelegenheden. Kies uit ons gevarieerde menu van smaken of werk met ons samen om op maat gemaakte empanadas te maken die passen bij de visie van jouw merk.

2. Empanadas op maat

Op maat gemaakte empanadas om aan jouw unieke eisen te voldoen. Van het aanpassen van smaken, maten en vullingen tot dieetvoorkeuren zoals vegetarisch, veganistisch of glutenvrije opties, wij zetten ons in om de perfecte empanadas voor je klanten te leveren.

3. Speciale evenementen en catering

Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, bruiloften of sociale bijeenkomsten, wij bieden cateringdiensten aan om de verrukkelijke smaak van onze empanadas naar elke gelegenheid te brengen. Maak indruk op je gasten met onze ambachtelijke creaties die zeker een blijvende indruk zullen achterlaten.

Bij La Chica Food - Empanadas gaat onze toewijding verder dan alleen het leveren van uitzonderlijke empanadas. Wij streven ernaar om sterke, langdurige partnerschappen op te bouwen met onze B2B-klanten en bieden flexibiliteit, betrouwbaarheid en ongeëvenaarde culinaire uitmuntendheid die jouw bedrijf onderscheidt in de concurrerende voedingsindustrie.