Empanadas catering

Traditionele recepten gecombineerd met culinaire innovatie

Kies voor Empanadas catering

Bent u op zoek naar een unieke en smaakvolle cateringoptie voor uw volgende evenement? Laat La Chica Food u meenemen op een culinaire reis naar het hart van Zuid-Amerika met onze Empanadas Catering service.

Empanadas Spaans
Empanadas met gehakt

Ontdek de Authentieke Smaak van Zuid-Amerika met Empanadas Catering

 • Een Rijke Culturele Ervaring
  Bij La Chica Food is elke empanada meer dan alleen een gerecht; het is een viering van onze rijke culturele erfenis. Onze oprichter, met een diepgewortelde Zuid-Amerikaanse achtergrond, brengt de authentieke smaken en tradities van haar thuisland naar uw evenement. Onze empanadas zijn het resultaat van een passie voor authentieke smaken, gecombineerd met jarenlange culinaire ervaring.
 • Op Maat Gemaakte Catering voor Elk Evenement
  Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een groot bedrijfsevenement, onze Empanadas Catering service is flexibel en aanpasbaar aan uw behoeften. Wij bieden een divers menu van handgemaakte empanadas, bereid met de meest verse ingrediƫnten en een unieke mix van traditionele en moderne recepten.
 • De Perfecte Mix van Traditioneel en Modern

  Elke empanada die wij serveren is een kunstwerk, zorgvuldig bereid om de perfecte balans te vinden tussen traditionele Zuid-Amerikaanse smaken en moderne culinaire innovatie. Van klassieke vullingen tot meer experimentele combinaties, onze empanadas zullen uw gasten verrassen en bekoren.

 • Duurzaamheid en Kwaliteit
  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken lokale, seizoensgebonden ingrediƫnten om niet alleen de versheid, maar ook de ecologische voetafdruk van ons eten te garanderen. Bij La Chica Food kunt u genieten van heerlijke empanadas met een schoon geweten.
Onze Missie

Elke Empanada, een Ontdekking. Elke Smaak, een Verhaal. Elke Belevenis, Puur Geluk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)