Over ons

Ons verhaal

Van Hartstochtelijke Zuid-Amerikaanse Roots tot Culinaire Innovatie

La Chica Food is niet zomaar een bedrijf; het is een levendige expressie van een rijke culturele erfenis. Onze oprichter, met diepgewortelde Zuid-Amerikaanse afkomst, heeft een ontembare passie voor de authentieke smaken en tradities van haar thuisland. Deze passie, gecombineerd met jarenlange culinaire ervaring, heeft geleid tot de geboorte van La Chica Food - een plek waar traditionele recepten en moderne culinaire innovatie samenkomen om een unieke eetervaring te creëren.

Wij geloven dat elke hap een verhaal vertelt - Authentieke smaken, Handgemaakt met passie.

Onze filosofie

Hoogwaardige en natuurlijke (Zuid-Amerikaanse) ingrediënten

Waar Kwaliteit, Authenticiteit en Vreugde Elkaar Ontmoeten in Elke Empanada

Bij La Chica Food staat de filosofie van 'eten als een vreugdevolle ervaring' centraal. Wij geloven dat elke hap niet alleen een genot moet zijn voor de smaakpapillen, maar ook een moment van geluk moet brengen. Onze empanadas zijn meer dan voedsel; ze zijn een viering van authentieke smaken, zorgvuldig bereid met de beste ingrediënten. Voor ons betekent koken het delen van vreugde en het creëren van herinneringen, één empanada per keer.

Onze Missie

Elke Empanada, een Ontdekking. Elke Smaak, een Verhaal. Elke Belevenis, Puur Geluk.

Wie is La Chica Food?

Als van origine Zuid-Amerikaanse vind ik het belangrijk om de smaken van mijn jeugd en het rijke Zuid-Amerikaanse eten te delen. Twee jaar geleden zijn alle cursussen die ik heb gedaan en de jarenlange praktijkervering een bedrijf geworden.

Mijn doel is het serveren van hoog kwalitatief en eerlijk voedsel aan klanten, maar bovenal vrolijkheid brengen aan de eettafel en je tevreden en gezond laten voelen.

Ik ben blij als jij blij bent!

Uw horeca- en groothandel partner

La Chica Food is gespecialiseerd in het bedienen van horecabedrijven. Wij begrijpen uw unieke behoeften en streven ernaar om uw menu te verrijken met onze kwalitatieve empanadas.

Over La Chica Food

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)