Foodtruck empanadas

Zuid-Amerikaanse passie op wielen

Onze Empanada Foodtruck

Bent u op zoek naar een unieke culinaire ervaring voor uw evenement? Zoek niet verder! La Chica Food brengt de authentieke smaken van Zuid-Amerika rechtstreeks naar u toe met onze exclusieve Empanada Foodtruck. Onze foodtruck is niet zomaar een cateringoptie; het is een levendige expressie van een rijke culturele erfenis. Opgericht door een gepassioneerde chef met diepgewortelde Zuid-Amerikaanse afkomst, belichaamt La Chica Food de essentie van traditionele recepten gecombineerd met moderne culinaire innovatie.

Empanadas Spaans

Waarom Kiezen voor onze foodtruck?

 • Authentieke Smaken, Moderne Twist
  Elke empanada die we serveren is een verhaal op zich. Onze oprichter, met een ontembare passie voor de authentieke smaken en tradities van haar thuisland, heeft deze traditionele lekkernijen naar een hoger niveau getild. Met jarenlange culinaire ervaring, zijn onze empanadas een perfecte mix van traditionele smaken en hedendaagse kookkunst.
 • Een Ervaring op Maat voor Uw Evenement
  Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft, of een familiebijeenkomst, onze foodtruck empanadas zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom bieden wij een gepersonaliseerde service die aansluit bij uw specifieke behoeften.
 • Duurzaam en Vers

  Bij La Chica Food zetten we ons in voor duurzaamheid. We gebruiken alleen de meest verse, lokaal verkregen ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke hap niet alleen heerlijk is, maar ook verantwoord.

 • Boek Ons voor Uw Volgende Evenement
  Maak uw evenement speciaal met La Chica Food. Neem vandaag nog contact met ons op om onze foodtruck empanadas te boeken en uw gasten te trakteren op een authentieke Zuid-Amerikaanse culinaire ervaring. Beleef de passie, de smaak en de traditie van La Chica Food – een culinaire reis die u en uw gasten niet zullen vergeten!
Onze Missie

Elke Empanada, een Ontdekking. Elke Smaak, een Verhaal. Elke Belevenis, Puur Geluk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)