Bedrijfslunch Amsterdam

Bedrijfslunch Amsterdam

Amsterdam, een bruisende stad met een gevarieerde eetcultuur, is een wereld vol smaken en gastronomische ervaringen. In deze smeltkroes van culturen maakt de Zuid-Amerikaanse keuken opmars, met de empanada in de hoofdrol! La Chica Food past perfect in deze trend met haar ambachtelijk bereide, verrukkelijke empanadas.

Inhoudsopgave

De authentieke smaak van Zuid-Amerika in Amsterdam

Bij ons gaan passie voor smaak en kwaliteit hand in hand. Onze empanadas worden met de hand gemaakt en voor de vulling worden verse lokale producten van hoge kwaliteit gebruikt. La Chica Food staat dan ook garant voor een culinaire ervaring die iedereen zal verrassen.

"Een menu gemaakt met liefde en passie voor empanadas"

Ruime keuze aan smaken

Wat maakt de empanadas van La Chica Food zo speciaal? Het antwoord ligt in de variatie en originaliteit van onze producten. Met een ruime keuze aan vullingen, inclusief heerlijke vegetarische opties, is er voor elk wat wils. Dankzij het gebruik van dagverse ingrediënten vormen onze empanadas de perfecte basis voor een heerlijke bedrijfslunch met een Zuid-Amerikaanse touch.

Verse en lokale ingrediënten: de basis voor hoge kwaliteit

In een stad waar een grote keuze is aan goede producten, onderscheidt La Chica Food zich door consequent verse en lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Dat verklaart waarom elke hap een ware smaakexplosie is. Dit proef je niet alleen in onze empanadas, maar ook in onze sauzen, zoals chimichurri en tomatilo fresh.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Traditie die hand in hand gaat met innovatie

La Chica Food respecteert de tradities van de Zuid-Amerikaanse keuken, maar innoveert en experimenteert ook graag met nieuwe smaken en combinaties. Dit zie je duidelijk terug in ons assortiment, van klassieke empanadas tot meer gewaagde, eigentijdse creaties met jack fruit en oesterzwammen. Ons menu weerspiegelt onze passie voor het vak en ons streven om het alle klanten culinair naar de zin te maken.

Uitstekende service: het handelsmerk van La Chica Food

Ook service is een belangrijk aspect van de klantervaring die La Chica Food wil bieden. Ons team, dat jarenlange ervaring heeft met catering, wil elke klant graag ontzorgen en een soepele ervaring bieden. Van het eerste contact tot de levering van je bedrijfslunch: bij ons ben je altijd verzekerd van uitstekende service. Hierdoor is La Chica Food een betrouwbare partner voor bedrijven die geen omkijken willen hebben naar hun bedrijfslunch.

Voor welke empanada mogen we jouw 's nachts wakker maken?

De kracht van maatwerk voor bedrijfslunches

In het hart van Amsterdam, met zijn drukke zakenwereld, speelt La Chica Food in op de dynamische behoeften van bedrijven. Maatwerk staat altijd centraal in onze aanpak. Misschien heb je een kleine teamvergadering tussen de middag gepland of heb je een groot zakelijk evenement georganiseerd. In dat geval kan La Chica Food een bedrijfslunch met empanadas verzorgen, ongeacht de grootte van de groep. Omdat wij flexibel zijn, kun je bij ons je bedrijfslunch aanpassen aan de smaak of voorkeuren van je team of je klanten of gasten. Daarnaast kun je rekenen op prettig persoonlijk contact en de mogelijkheid om speciale culinaire wensen in vervulling te laten gaan.

Reis mee naar Zuid-Amerika

La Chica Food probeert bedrijven in Amsterdam op een andere manier naar bedrijfslunches te laten kijken. Wij richten ons op de authentieke Zuid-Amerikaanse smaken en ervaring, verse ingrediënten en service op maat. Op die manier brengen wij een stukje Zuid-Amerika naar Amsterdam. Kies dus voor La Chica Food voor je volgende lunch in Amsterdam en neem je team en je klanten of gasten mee op reis naar Zuid-Amerika.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)