Argentijnse empanadas kip

Argentijnse empanadas kip

Empanadas zijn hartige deegpasteitjes die hun oorsprong vinden in de rijke culinaire tradities van Zuid-Amerika. La Chica Food brengt deze lekkernij, die symbool staat voor gezelligheid en heerlijke smaken, naar Nederland in een groot aantal varianten, waaronder een met kip.

Inhoudsopgave

De basis: deeg en vulling

Het maken van een kip empanada begint bij La Chica Food met het maken van ons zelfgemaakte deeg met bloem en olie. Dit wordt vervolgens zorgvuldig uitgerold om een perfecte textuur te creëren, waarna de kipvulling op het deeg wordt gelegd. Tenslotte wordt de empanada dichtgevouwen om de karakteristieke halve-maanvorm te krijgen en goudbruin gebakken. Het eindresultaat is een heerlijke, knapperige buitenkant met een rijk gevulde binnenkant.

"Een menu gemaakt met liefde en passie voor empanadas"

Smaakvolle variaties

Bij La Chica Food begrijpen we dat over smaak niet te twisten valt. Daarom bieden we naast onze kip empanadas ook variaties met gehakt, jack fruit en varkensvlees. Elke empanada wordt met dezelfde liefde en aandacht bereid. Ze zijn dan ook een geweldige toevoeging aan elk horecamenu.

Authentieke Zuid-Amerikaanse eetervaring

In onze empanadas proef je de ziel van Zuid-Amerika en dat is precies waar La Chica Food naar streeft. Onze empanadas zijn ideaal voor restaurants, horeca en groothandels die hun aanbod willen uitbreiden met originele en verrukkelijke gerechten. Met onze empanadas op je menukaart, kunnen je gasten genieten van iets unieks en lekkers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eigentijdse varianten

Vernieuwing staat centraal in alles wat we doen. Naast onze klassieke kip empanadas maken we ook nieuwe, eigentijdse varianten, waarbij we experimenteren met nieuwe smaken en vullingen. Bij ons vertelt elke empanada zijn eigen verhaal.

Aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit staat bij La Chica Food centraal en daarom gebruiken wij uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ook duurzaamheid is een belangrijk aspect van onze bedrijfsfilosofie. La Chica Food gebruikt natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Door verantwoord in te kopen en voedselverspilling tot een minimum te beperken, proberen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dat betekent dat onze empanadas niet alleen smaakvol, maar ook verantwoord zijn.

Extra informatie en recepten

Op onze website vind je behalve een aantal heerlijke recepten ook extra informatie over de bereiding van empanadas. Of het nu gaat om empanadas met kip, gehakt of vegetarische opties: bij La Chica Food vind je altijd iets dat naar je smaak is!

Voor welke empanada mogen we jouw 's nachts wakker maken?

Culinaire partner

La Chica Food is behalve een leverancier van empanadas ook jouw culinaire partner. Misschien heb je een restaurant of eetcafé en overweeg je om onze empanadas op de menukaart te zetten. Of misschien run je een horecagroothandel en wil je onze empanadas opnemen in je productassortiment. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij kunnen je goed adviseren. Ook kunnen wij empanadas catering verzorgen voor bedrijfslunches of als borrelhapjes.

De toekomst van empanadas

La Chica Food ziet een zonnige toekomst voor haar empanadas. We blijven nieuwe smaken en recepten ontwikkelen om de culinaire horizon van onze klanten te verbreden. Wij nodigen je graag uit om een culinaire reis te maken. Met elke empanada die je proeft, ontdek je een stukje van de Zuid-Amerikaanse ziel, zorgvuldig omwikkeld met heerlijk deeg. Proef de passie, proef de traditie, proef de innovatie bij La Chica Food!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)