Argentijnse empanadas

Argentijnse empanadas

Empanadas zijn een culinaire sensatie afkomstig uit Zuid-Amerika die over de hele wereld geliefd zijn. La Chica Food, gevestigd in Amsterdam, heeft zich gespecialiseerd in het bereiden van deze heerlijke gevulde deeghapjes, die een viering van smaak en cultuur zijn. Met een passie voor de authentieke smaken en tradities van Zuid-Amerika, brengt La Chica Food een stukje Argentijnse eetcultuur naar jouw tafel.

Inhoudsopgave

De kunst van de perfecte empanada

Zelfgemaakt deeg: onze specialiteit

Het maken van empanadas is een kunst op zich. Voor Argentijnse empanadas begin je met het deeg, dat bij ons bestaat uit een mengsel van kwaliteit bloem en olie voor een optimale smaak en textuur. Tevens is ons deeg 100 procent vrij van dierlijke vetten. Het deeg moet je zorgvuldig kneden tot het soepel en elastisch is. Daarna moet je het uitrollen en ronde vormen uitsnijden.

"Een menu gemaakt met liefde en passie voor empanadas"

Vullingen: een palet aan smaken

De volgende stap is het maken van de vulling van de empanadas. Voor een traditionele vleesgevulde empanada gebruikt La Chica Food bijvoorbeeld rundergehakt of varkensvlees. Hieraan worden kruiden naar smaak toegevoegd om de kenmerkende smaken van Zuid-Amerika te vangen.

De bereiding: een secuur werkje

Nadat elk stukje deeg is voorzien van voldoende vulling, moet het deeg worden dichtgevouwen tot een halve-maanvorm. Daarna worden de randen stevig aangedrukt om de heerlijke vulling tijdens het bereiden in het deeg te houden.

Gezond en natuurlijk

La Chica Food gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zonder kunstmatige toevoegingen. Dit betekent dat elke hap niet alleen heerlijk is, maar ook vrij is van onnodige chemicaliën. De verse groenten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn bij voorkeur biologisch.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Empanadas: een culinaire reis

Als je een Argentijnse empanada eet, reis je door het rijke en gevarieerde culinaire landschap van Zuid-Amerika. La Chica Food brengt deze ervaring naar Nederland met authentieke recepten en vooruitstrevende bereidingstechnieken. Elke stap van de bereiding wordt uitgevoerd met grote zorg en veel liefde.

Het assortiment van La Chica Food

De keuken van La Chica Food is een plaats waar passie en vakmanschap samenkomen. Hier worden empanadas met authentieke Argentijnse smaken bereid. La Chica Food biedt een grote keuze, van empanadas met gehakt tot vegetarische en vegan opties. Iedereen vindt in ons assortiment wel iets van zijn of haar smaak. Al onze empanadas brengen de geweldige smaken van Zuid-Amerika naar jouw bord.

Leuke toevoeging aan je feest, evenement of menu

Of het nu gaat om een gezellig familiediner, een feestje met vrienden of een aanvulling op jouw menukaart: de empanadas van La Chica Food zijn de perfecte keuze. Ze zijn eenvoudig op te warmen en heerlijk van smaak en brengen mensen rond de tafel voor een paar gezellige uurtjes.La Chica Food nodigt je uit om de authentieke smaken van Argentijnse empanadas zelf te ontdekken en te genieten van een heerlijke culinaire ervaring. Onze naam staat garant voor kwaliteit, authenticiteit en heerlijke smaken.

Voor welke empanada mogen we jouw 's nachts wakker maken?

Variatie en innovatie

La Chica Food experimenteert voortdurend met nieuwe smaken en vullingen om de traditionele empanadas een moderne twist te geven. Hierdoor is een uitgebreid productassortiment ontstaan, dat varieert van klassiekers tot creatieve vegetarische en vegan varianten.

Serveersuggesties

Elke empanada van La Chica Food is een meesterwerk op zich. Je kunt ze ook combineren met bijgerechten als je er een complete maaltijd mee wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan een frisse salade of gegrilde groenten. Ook een heerlijke saus of dip, zoals chimichurri of tomatini fresh, mag natuurlijk niet ontbreken voor extra verdieping van de heerlijke smaken.

La Chica Food: jouw horecapartner

La Chica Food is niet alleen een producent van topkwaliteit empanadas, maar ook een waardevolle partner voor horecabedrijven. Onze empanadas zijn gemakkelijk op te warmen en vormen een originele en praktische uitbreiding van je menukaart of je productaanbod. Maar ook als bedrijfslunch of borrelhapjes bewijzen zij hun diensten. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)