Eetkar huren

Eetkar huren

Ben je op zoek naar een origineel idee om je feest of evenement compleet te maken? Wat dacht je van de empanadas foodtruck van La Chica Food? Wij zijn gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van heerlijke empanadas met authentieke Zuid-Amerikaanse smaken. Met onze foodtruck kun je je gasten een unieke culinaire ervaring bieden – of het nu gaat om een zakelijk evenement, een gezellig buurtfeest of een bruiloft.

Inhoudsopgave

Gezellige sfeer en verschillende cateringopties

Bij La Chica Food begrijpen we dat ook de details van een evenement heel belangrijk zijn. Met onze mobiele foodtruck creëer je een gezellige sfeer en genieten je gasten van onze heerlijke pasteitjes in allerlei smaken.

Uitgebreid menu voor elk soort evenement

La Chica Food biedt verschillende cateringopties om te voorzien in de behoeften van elk evenement. Of je nu een evenement op locatie organiseert, een feestje aan huis hebt of een groot bedrijfsfeest aan het plannen bent: wij hebben de ervaring en expertise om van elk evenement een succes te maken.

"Een menu gemaakt met liefde en passie voor empanadas"

Maak je feest of evenement compleet met onze foodtruck

Het huren van een empanadas foodtruck van La Chica Food is een eenvoudige manier om entertainment en heerlijke hapjes op een originele manier te combineren. Hiermee geef je je evenement een unieke sfeer. Daarnaast biedt onze foodtruck nog andere voordelen:

  • Flexibiliteit: Onze foodtruck is gemakkelijk aan te passen aan het thema van jouw evenement.
  • Kwaliteit: Al onze empanadas worden gemaakt met dagverse, natuurlijke ingrediënten.
  • Ervaring: Dankzij onze jarenlange ervaring in de cateringbranche, ben je bij La Chica Food verzekerd van soepele en professionele service.

Unieke smaken voor elk evenement

Of je nu een drukbezocht evenement of een wat kleinere, intieme bijeenkomst organiseert: de keuze voor La Chica Food staat garant voor een culinaire ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Onze empanadas zijn meesterwerkjes van smaak en traditie en een ideale manier om een vleugje Zuid-Amerikaanse cultuur naar jouw evenement te brengen. Elk evenement wordt een feest met onze foodtruck!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Cateringconcepten op maat van La Chica Food

Geen twee evenementen zijn hetzelfde en dat begrijpen wij bij La Chica Food als geen ander. Daarom bieden we cateringopties op maat die voorzien in jouw specifieke behoeften. Wij zorgen voor een culinaire ervaring die precies past bij jouw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. Zo kunnen wij cateren voor:

  • Bruiloften: Onze foodtruck brengt een stukje Zuid-Amerika naar je bruiloft, compleet met een assortiment van heerlijke, handgemaakte empanadas.
  • Bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen: Maak je bedrijfsfeest of ander zakelijke evenement compleet met onze professionele cateringdiensten.
  • Grote evenementen: Van festivals tot buurtfeesten: onze foodtruck is geschikt om snel heerlijke empanadas uit te serveren aan grote aantallen mensen.

Waarom kiezen voor catering door La Chica Food?

Wie La Chica Food kiest voor de catering, kiest voor kwaliteit, originaliteit en een onvergetelijke ervaring. Hieronder staan een paar redenen waarom La Chica Food de ideale keuze is voor jouw feest of evenement:

  • Jarenlange ervaring: Dankzij onze jarenlange ervaring in de cateringbranche, hebben wij de kennis en expertise in huis om van jouw evenement een succes te maken.
  • Kwaliteit en versheid: Wij gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten voor een onovertroffen culinaire ervaring.
  • Flexibel en aanpasbaar: Wij zijn flexibel en kunnen onze cateringopties aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Voor welke empanada mogen we jouw 's nachts wakker maken?

Neem vandaag nog contact op

Bij La Chica Food hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en goede service. Wil jij ook de unieke smaken en sfeer van Zuid-Amerika naar je feest of evenement brengen? Neem dan vandaag nog contact op met La Chica Food. Wij geven je graag meer informatie over al onze catering- en foodtruckopties. Via ons contactformulier kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen je graag om een onvergetelijk feest of evenement te organiseren!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)