Empanada de carne

Empanadas de carne

In de Spaanse en Latijns-Amerikaanse keuken is de empanada de carne, een met gehakt gevulde lekkernij, heel geliefd bij vleesliefhebbers. La Chica Food heeft ook vleesgevulde empanadas in haar assortiment. Zij worden ambachtelijk en met liefde gemaakt, met authentieke, smaakvolle ingrediënten die de sleutel zijn tot een uitzonderlijke culinaire ervaring.

Inhoudsopgave

De oorsprong van de empanada de carne

De empanada de carne vindt zijn oorsprong in de warme, levendige keukens van Zuid-Amerika. Er bestaan veel varianten van, zoals de empanada gallega en de empanada de atun. Traditionele ingrediënten zoals gehakt, rode paprika, en groene pepers spelen hierin vaak de hoofdrol.

Ingrediënten en bereidingswijze

Bij La Chica Food is elke empanada een kunstwerkje. We beginnen met het maken van ons eigen deeg met kwaliteit bloem en olie voor optimale smaak en textuur. Vervolgens snijden we hier ronde cirkels uit. Daarop leggen we voor de empanada de carne de gehaktvulling, waaraan ui en chorizo is toegevoegd. Als extra ingrediënt voegen we rode pepervlokken toe voor een beetje pit. Dan wordt het deeg dichtgevouwen en worden de randjes stevig aangedrukt, waarna de empanadas goudbruin worden gebakken.

"Een menu gemaakt met liefde en passie voor empanadas"

Kijkje in onze keuken

Bij La Chica Food hechten we veel waarde aan het behouden van de oorspronkelijke ingrediënten en bereidingswijzen. Daarom gebruiken wij alleen verse, natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Deze inzet op kwaliteit en authenticiteit is terug te vinden in elke hap die je van onze empanadas neemt.

Smaken die de tong strelen

Onze gehaktempanada is een ware culinaire ervaring! De combinatie van ons speciale deeg en de rijke en heerlijk gekruide vulling zorgt voor een explosie van smaken. Elke empanada is een klein stukje Zuid-Amerika op jouw bord!

Uitgebreide allergie-informatie

La Chica Food wil dat iedereen met een gerust hart onze empanadas kan eten. Daarom geven wij altijd uitgebreide allergie-informatie over al onze producten.

Hieronder vertellen we je graag hoe onze heerlijke empanadas een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan elke menukaart. Ook delen we hieronder serveer- en bewaartips zodat je gasten optimaal kunnen genieten van de empanadas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Veelzijdigheid

Empanadas de carne, oftewel empanadas met een gehaktvulling, zijn met hun rijke smaken een fantastische toevoeging aan elke menukaart. Dankzij hun handzame formaat zijn ze ideaal voor alle mogelijke eetmomenten – van snelle snacks tot uitgebreide diners. Restaurants, cafés en zelfs cateringbedrijven kunnen met onze empanadas hun aanbod uitbreiden met iets nieuws en origineels. La Chica Food helpt je graag verder als je overweegt om empanadas op te nemen in je menu.

Perfect voor elk moment van de dag

Onze vleesgevulde empanadas kun je op elk moment van de dag eten. Als snack, voorgerecht of hoofdgerecht, of zelfs als onderdeel van een tapasplank! De kruidige, rijke vulling zorgt in combinatie met het goudbruine deegomhulsel voor een heerlijke smaakbeleving. Bovendien zijn onze voorgebakken empanadas gemakkelijk op te warmen, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke keukens.

Serveren en bewaren

La Chica Food levert empanadas die in de frituur en in de oven opgewarmd kunnen worden. Besteed ook aandacht aan de presentatie door ze bijvoorbeeld op een mooi, plat bord te leggen en te garneren met een takje peterselie of te voorzien van een heerlijke dip in een mooi klein bakje.

Empanadas zijn eenvoudig te bewaren en blijven in de koelkast 2-3 dagen goed, mits ze luchtdicht verpakt zijn. Als je ze wilt invriezen, kun je ze 2-3 maanden bewaren. Dit maakt onze empanadas niet alleen een smakelijke, maar ook een praktische optie.

Voor welke empanada mogen we jouw 's nachts wakker maken?

Extra informatie en ondersteuning

La Chica Food is niet alleen een leverancier van ambachtelijke en met liefde gemaakte empanadas, maar wil ook graag jouw culinaire partner zijn. Daarom geven wij altijd uitgebreide informatie en ondersteuning zodat je je gasten met onze producten kunt verwennen. Van receptideeën tot presentatietips: wij staan klaar om je bij elke stap te helpen.

Zuid-Amerikaanse passie

De empanadas van La Chica Food staan symbool voor onze passie voor authentieke Zuid-Amerikaanse smaken en onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in de keuken. Ook jouw restaurant, café of cateringbedrijf kan met onze empanadas een traditioneel, maar ook verrassend gerecht op de kaart zetten. Laten wij samen de smaken van Zuid-Amerika naar Nederland brengen en je gasten verrassen.

Ben jij klaar om je menu naar een hoger niveau te tillen met de heerlijke, authentieke empanadas van La Chica Food? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag om een stukje Zuid-Amerikaanse ziel naar je keuken te brengen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteformulier (#3)